Stan namješten s ostavom u lux zgradi

 • Cijena nekretnine: 380.010,00 €
 • Preuzmite tlocrt (PDF)
 • Referentni broj: 2320 B5
 • Vrsta: Prodaja
 • Vrsta nekretnine:
 • Lokacija nekretnine: Makarska
 • Udaljenost do mora: 350 m
 • Udaljenost do grada: 250 m
 • Kvadratura: 71.70 m2
 • Spavaće sobe: 2
 • Vrsta parkinga: Garaža
 • Energetski certifikat: A

Opis nekretnine

Stan B5 nalazi se na prvom katu nove stambene zgrade s liftom u centru Makarske. Neto površina stana je 69,71 m2 i sastoji od hodnika, dvije spavaće sobe, kupaonice, WC-a, degažmana, dnevnog boravka s kuhinjom i blagovaonicom te lođe. Stanu pripada ostava koja je u cijeni.

Luksuzni objekt u kojem se nalazi ovaj stan građen je vrhunskim materijalma s detaljima koji čine stambeni prostor kvalitetnijim i ugodnijim. Fasada zgrade izvedena je s kamenom vunom debljine 8 cm plus završna ruka je silikatna boja. Također su zidovi stanova od strane stubišta obloženi kamenom vunom, a radi bolje zvučne izolacije. Kompletna odvodnja kišnice sa vanjskih dijelova zgrade riješena je da su oluci ugrađeni u fasadu zgrade. Stubište je obloženo kamenom sa inox ogradom u stubištu. Zidovi oko lifta su obloženi kamenom, a jedan zid u svakom hodniku ogledalima. Ograde na balkonima staklene. Sva vanjska stolarija od aluminija gdje je boja profila u stanovima drvo a siva boja profila je sa vanjske strane, troslojna stakla, zaštita od sunca roletne sa električnim upravljanjem. Ulazna vrata u stanove su sigurnosna protuprovalna. Sobna vrata furnirna bijele boje sa skrivenim spojnicama. Obloge zidova u stanovima rigips ploče, gletano i bojano disperzivnim bojama. Opločenje u dnevnom boravku, blagovaonici i sobama visoko kvalitetni parket sa odgovarajućom lajsnom bijele boje. Kupaonice s podnim grijanjem, zidne keramičke pločice većih dimenzija (1,60 m x 1,20 m). Tuševi su „walk in“ sa ugrađenim podnim kanalicama, viseća WC školjka sa ugradbenim vodokotlićem, ugradbeni umivaonici s ormarićima s ogledalima, električni bojler „Ariston“. Klima uređaji “Mitsubishi” u dnevenom boravku i svakoj sobi s tim da vanjske klima jedinice koje su posebne za svaki stan nalaze na ravnom krovu zgrade. LED rasvjetna tijela u cijelom stanu s dodatnim led trakama u dnevnom boravku. Instalacija TV, SAT i internet u dnevnom boravku i svim sobama. Svaki stan ima odvojeno vodno i strujno mjerilo, koja mjerila se nalaze u zasebnim prostorijama. Hortikultura oko zgarde je uređena kao i vrtovi koji pripadaju pojedinim stanovim, između ostalog posađeni je oleandar, lovor, yucca, bambus, palme, čempresi.

Investitor je tvrtka tako da kupac ne plaća porez na promet nekretnina. Useljivo. Uz stan se kupuje garažno parking mjesto po cijeni od 35.000 € i namještaj.

Makarska

Makarska se nalazi u podnožju planinskog masiva Biokova (1762 m), koji je štiti od prodora kontinentalne klime. Sunce obasjava Makarsku više od 2750 sati godišnje s temperaturom zraka višom od 25°C od svibnja do listopada. Makarska ima plažu dugu 2 km i po njoj je bila, a i danas je prepoznatljiva. Grad Makarska razvio se oko prirodne luke koju štite slikoviti poluotok Sveti Petar i rt Osejava, najveće je i najpopularniji mjesto na Makarskoj rivijeri, ima oko 25.000 stanovnika. Grad je dobra polazna točka za istraživanje; priobalja od Šibenika do Dubrovnika, otoka, dalmatinske zagore…”

Zanima vas ova nekretnina? Kontaktirajte nas!

Kontaktirajte nas

Želite kupiti ili prodati nekretninu?

Na pravom ste mjestu, uz naše iskustvo i predanost, do cilja bez stresa.
Posjetite ured Sea homes Makarska na adresi  Ante Starčevića 33 A, Makarska,

ili Nas nazovite na;
Tel;  +385 21 615 670
Mob; +385 912017124 (Vesna)
Mob; +385 915948484 (Bojan)

ili Nam pošaljite mail na;
[email protected]
[email protected]

San o vlastitom djeliću Mediterana je bliže nego što mislite……

Ukoliko želite kupiti nekretninu na Makarskoj rivijeri  na pravom ste mjestu, Sea homes – Makarska Vam želi dobrodošlicu.

Imamo dobre vijesti, Vaš san o kupnji stana, kuće, vile s bazenom ili možda zemljišta je uz naše posredovanje ostvariv. Duž Makarske rivijere postoje mnoga mjesta u kojima možete pronaći stan ili kuću, s pogledom na more.

Poznato je da je Hrvatska uzbudljivo mjesto kako za odmor tako i za dugoročna ulaganja, a posebno Makarska rivijera nudi mnogo mogućnosti ako razmišljate o investiciji u nekretnine.

Obaratite Nam se s povjerenjem!