Kuća s panoramskim pogledom, Bast

 • Cijena nekretnine: 599.000,00 €
 • Referentni broj: 1150 R
 • Vrsta: Prodaja
 • Vrsta nekretnine:
 • Lokacija nekretnine: Baška Voda
 • Udaljenost do mora: 2500 m
 • Udaljenost do grada: 2500 m
 • Kvadratura: 380 m2
 • Površina zemljišta: 581 m2
 • Kvadratura bazena: 9 m2
 • Spavaće sobe: 5
 • Vrsta parkinga: Garaža
 • Energetski certifikat: B

Opis nekretnine

Prodaje se kuća sagrađena 2016. godine na odličnoj lokaciji, a za sve one koji vole uživati u prekrasnom pogledu, miru i tišini a biti blizu svih sadržaja. Kuća se nalazi u mjestu Bast koje je udaljeno od Baške Vode 2,5 km do Makarske je 7,5 km, naplatna postaja za autoput A1 je udaljena svega 8,5 km, a najbliža plaža i supremarket su na udaljenosti do 2,5 km.

Kuća je sagrađena na zemljištu površine 581 m2, ima tri etaže; suteren, prizemlje i kat gdje su raspoređene 3 stambene jedinice, dvije garaže i konoba. Ispred objekta se nalazi dovoljno mjesta za parkirati 3 automobila. Bruto površina objekta s terasama je 495 m2.

U suterenu kuće nalaze se dvije samostalne garaže, jedna površine 32 m2 a druga 21 m2, a u sredini je prostorija od 38 m2 predviđena za konobu. Prizemlje je uređeno, tu su dva apartmana jedan manji koji je površine 24 m2 a sastoji se od spavaće sobe, kupaonice i plus pripadajuće terase od 14 m2 i drugi površine 40 m2 koji ima dvije spavaće sobe, dvije kupaonice, kuhinju s dnevnim boravkom a kojemu pripada terasa površine 18 m2. Ispred ova dva apartmana se nalazi i zajednička terasa površine 57 m2 na kojoj je manji bazen od 8,5 m2. Na 1. katu kuće je veliki nedovršeni stan od oko 104 m2, kojega kupac može urediti po vlastitom izboru. Ravni krov je prohodna terasa s puno mogućnosti za korištenje. Kuća se prodaje u viđenom stanju, djelomično namještena.

Sa svake etaže kuće pruža se zapanjujući, prekrasan, panoramski pogled na more i otoke. Vlasništvo je uredno i moguće je kreditiranje putem banaka. Kuća se nalazi u mirnom dijelu nije na potpunoj osam ali je daleko od gradske vreve i buke.

Baška Voda

Baška Voda je malo, moderno turističko naselje, od oko 2900 stalnih stanovnika, smješteno 60 km južno od Splita i 9 km sjeverno od Makarske. Odličan zemljopisni položaj Baške Vode čini je idealnim turističkim odredištem. Bogatstvo sadržaja za odmor i rekreaciju na kopnu i moru, prekrasne šljunčane plaže, razne sportske aktivnosti, vezovi za nautičare i duga tradicija bavljenja turizmom, garantiraju ugodan boravak.
Pješačkim stazama dolazi se iznad Baške Vode gdje se nalaze naselja u kojima je sačuvana stara pod biokovska ruralna arhitektura. S vidikovaca puca prekrasan pogled na Bašku Vodu, pučinu i otoke. Novoizgrađeni tunel kroz planinu Biokovo, poboljšao je prometnu povezanost mjesta.

Video: A tour of Baska Voda with Sea Homes

Zanima vas ova nekretnina? Kontaktirajte nas!

Kontaktirajte nas

Želite kupiti ili prodati nekretninu?

Na pravom ste mjestu, uz naše iskustvo i predanost, do cilja bez stresa.
Posjetite ured Sea homes Makarska na adresi  Ante Starčevića 33 A, Makarska,

ili Nas nazovite na;
Tel;  +385 21 615 670
Mob; +385 912017124 (Vesna)
Mob; +385 915948484 (Bojan)

ili Nam pošaljite mail na;
[email protected]
[email protected]

San o vlastitom djeliću Mediterana je bliže nego što mislite……

Ukoliko želite kupiti nekretninu na Makarskoj rivijeri  na pravom ste mjestu, Sea homes – Makarska Vam želi dobrodošlicu.

Imamo dobre vijesti, Vaš san o kupnji stana, kuće, vile s bazenom ili možda zemljišta je uz naše posredovanje ostvariv. Duž Makarske rivijere postoje mnoga mjesta u kojima možete pronaći stan ili kuću, s pogledom na more.

Poznato je da je Hrvatska uzbudljivo mjesto kako za odmor tako i za dugoročna ulaganja, a posebno Makarska rivijera nudi mnogo mogućnosti ako razmišljate o investiciji u nekretnine.

Obaratite Nam se s povjerenjem!