Makarska centar, kuća za življenje i turizam

 • Cijena nekretnine: 1.082.000,00 €
 • Referentni broj: 0320 R
 • Vrsta: Prodaja
 • Vrsta nekretnine:
 • Lokacija nekretnine: Makarska
 • Udaljenost do mora: 220 m
 • Udaljenost do grada: 150 m
 • Kvadratura: 420 m2
 • Površina zemljišta: 657 m2
 • Spavaće sobe: 7
 • Vrsta parkinga: Garaža
 • Energetski certifikat: A

Opis nekretnine

Prodaje se kuća s pogledom na more, koja se smjestila u samom centru grada Makarska. Kuća je ukupne površine 420 m2 raspoređenih na prizemlje i dva kata a smještena je na zemljištu površine 657 m2.  U prizemlju kuće nalazi se opremljen i klimatiziran jednosoban apartman površine 36 m2, pored apartmana je garaža, praonica rublja, te dvije pomoćne prostorije od 30 m2 i 9 m2. Na prvom katu kuće smješten je trosoban stan površine 115 m2 koji se sastoji od tri spavaće sobe, dvije kupaonice, kuhinje s blagovaonicom, prostranog dnevnog boravka te južne terase površine 30 m2. Na drugom katu se nalazi dvosoban stan površine 45m2 i jednosoban apartman od 38 m2. Oba apartmana su s južnim balkonima i s otvorenim pogledom na more. Sa sjeverne strane kuće je manji vrt dok je s južne strane uređeno dvorište i parking za 6 automobila. Kuća je kompletno obnovljena 2022. godine, potpuno novo namještena. Objekt ima mogućnost nadogradnje još jednog kata ili ukoliko želite možete napraviti bazen u dvorištu. Nekretnina u  centru grada, ispod magistralne ceste, idealno za življenje i bavljenje turizmom. Kuća ima ukupno 4 jedinice; 2 apartmana s 1 spavaćom sobom, 1 apartman s 2 spavaće sobe, 1 apartman s 3 spavaće sobe, garažu i parking za 6 automobila.

Makarska

Makarska se nalazi u podnožju planinskog masiva Biokova (1762 m), koji je štiti od prodora kontinentalne klime. Sunce obasjava Makarsku više od 2750 sati godišnje s temperaturom zraka višom od 25°C od svibnja do listopada. Makarska ima plažu dugu 2 km i po njoj je bila, a i danas je prepoznatljiva. Grad Makarska razvio se oko prirodne luke koju štite slikoviti poluotok Sveti Petar i rt Osejava, najveće je i najpopularniji mjesto na Makarskoj rivijeri, ima oko 25.000 stanovnika. Grad je dobra polazna točka za istraživanje; priobalja od Šibenika do Dubrovnika, otoka, dalmatinske zagore…”

Zanima vas ova nekretnina? Kontaktirajte nas!

Kontaktirajte nas

Želite kupiti ili prodati nekretninu?

Na pravom ste mjestu, uz naše iskustvo i predanost, do cilja bez stresa.
Posjetite ured Sea homes Makarska na adresi  Ante Starčevića 33 A, Makarska,

ili Nas nazovite na;
Tel;  +385 21 615 670
Mob; +385 912017124 (Vesna)
Mob; +385 915948484 (Bojan)

ili Nam pošaljite mail na;
[email protected]
[email protected]

San o vlastitom djeliću Mediterana je bliže nego što mislite……

Ukoliko želite kupiti nekretninu na Makarskoj rivijeri  na pravom ste mjestu, Sea homes – Makarska Vam želi dobrodošlicu.

Imamo dobre vijesti, Vaš san o kupnji stana, kuće, vile s bazenom ili možda zemljišta je uz naše posredovanje ostvariv. Duž Makarske rivijere postoje mnoga mjesta u kojima možete pronaći stan ili kuću, s pogledom na more.

Poznato je da je Hrvatska uzbudljivo mjesto kako za odmor tako i za dugoročna ulaganja, a posebno Makarska rivijera nudi mnogo mogućnosti ako razmišljate o investiciji u nekretnine.

Obaratite Nam se s povjerenjem!