Novi luksuzni stanovi / Makarska centar

 • Cijena nekretnine: 0,00 - 340.000,00€
 • Referentni broj: 0520
 • Vrsta: Prodaja
 • Vrsta nekretnine:
 • Lokacija nekretnine: Makarska
 • Udaljenost do mora: 400 m
 • Udaljenost do grada: 300 m
 • Kvadratura: 76.08 - 158.18 m2
 • Spavaće sobe: 2 - 3
 • Kupaone: 2 - 3
 • Vrsta parkinga: Vanjski
 • Energetski certifikat: U izradi

Opis nekretnine

Na prodaju su novi luksuzni dvosobni i trosobni stanovi smješteni u urbanoj vili sa svega 6 stanova. Novogradnja je smještena u centru grada Makarske gdje na prizemlju je veliki trosobni stan od 148 m2 s tri spavaće sobe, dvije kupaonice te sa velikom okućnicom od 146 m2 sa vanjskim roštiljem i prostorom za ljetnu kuhinju, po dva dvosobna stana od 76-77 m2 smještena su na prvom i drugom katu, s dvije spavaće sobe, dvije kupaonice i velikim lođama od 17 m2, te na vrhu prostrani penthouse od 158 m2 s tri spavaće sobe, tri kupaonice, velikim dnevnim boravkom s ugrađenim kaminom i lođom od 44 m2 na kojoj je strukturalno predviđena mogućnost ugradnje ljetne kuhinje i hidromasažne kade.

Iako se radi o manjoj urbanoj vili na 4 etaže, ista ima lift.

Svi stanovi uključujući i stan na prizemlju imaju otvoren pogled na more koji pogled nikad ne može biti zakloljen jer se nekretnina nalazi ns kosom terenu u izgrađenom dijelu građevinskog područja te je ispred već sve definirano tj. izgrađeno.

Novogradnja ima 8 vanjskih parkirnih mjesta koja se prodaju uz stan po cijeni od 12 000 Eura.

Svi stanovi s otvorenim konceptom unutarnjeg dizajna gdje kuhinja, dnevni boravak i terasa tvore jedinstvenu cjelinu, kako bi se u pogledu moglo uživati iz većeg dijela stana. Svi stanovi s podnim grijanjem u kupaonicama koje dolaze potpuno opremljene svim sanitarijama. Svi stanovi potpuno klimatizirani – klima uređaj u dnevnom boravku i svim sobama. Podne obloge u sobama i dnevnom boravku u svim stanovima, kvalitetni troslojni parket hrvatske proizvodnje u ostatku stana i na terasama, talijanske pločice 1. klase. Na terasama svih stanova staklene ograde. Ulazna vrata u sve stanove protuprovalna. Instalacije za TV – internet u svakoj sobi.

Veliku prednost ovoj vili daje mirna lokacija u samom centru grada Makarske. Gradi se materijalima visoke kvalitete, trenutno je u izgradnji, a završetak gradnje i useljenje je planirano na ljeto 2025. godine. Uredna građevinska dozvola i vlasnički list.

Makarska

Makarska se nalazi u podnožju planinskog masiva Biokova (1762 m), koji je štiti od prodora kontinentalne klime. Sunce obasjava Makarsku više od 2750 sati godišnje s temperaturom zraka višom od 25°C od svibnja do listopada. Makarska ima plažu dugu 2 km i po njoj je bila, a i danas je prepoznatljiva. Grad Makarska razvio se oko prirodne luke koju štite slikoviti poluotok Sveti Petar i rt Osejava, najveće je i najpopularniji mjesto na Makarskoj rivijeri, ima oko 25.000 stanovnika. Grad je dobra polazna točka za istraživanje; priobalja od Šibenika do Dubrovnika, otoka, dalmatinske zagore…”

Pregled dostupnosti

Prizemlje

Šifra
Status
Površina
Cijena
Spavaće sobe
Kupaonice
Parking
0520 S1
Slobodno
147.72 m2
0,00 €
3
2
Vanjski

3. kat

Šifra
Status
Površina
Cijena
Spavaće sobe
Kupaonice
Parking
0520 S6
Slobodno
158.18 m2
0,00 €
3
3
Vanjski

Zanima vas ova nekretnina? Kontaktirajte nas!

Kontaktirajte nas

Želite kupiti ili prodati nekretninu?

Na pravom ste mjestu, uz naše iskustvo i predanost, do cilja bez stresa.
Posjetite ured Sea homes Makarska na adresi  Ante Starčevića 33 A, Makarska,

ili Nas nazovite na;
Tel;  +385 21 615 670
Mob; +385 912017124 (Vesna)
Mob; +385 915948484 (Bojan)

ili Nam pošaljite mail na;
[email protected]
[email protected]

San o vlastitom djeliću Mediterana je bliže nego što mislite……

Ukoliko želite kupiti nekretninu na Makarskoj rivijeri  na pravom ste mjestu, Sea homes – Makarska Vam želi dobrodošlicu.

Imamo dobre vijesti, Vaš san o kupnji stana, kuće, vile s bazenom ili možda zemljišta je uz naše posredovanje ostvariv. Duž Makarske rivijere postoje mnoga mjesta u kojima možete pronaći stan ili kuću, s pogledom na more.

Poznato je da je Hrvatska uzbudljivo mjesto kako za odmor tako i za dugoročna ulaganja, a posebno Makarska rivijera nudi mnogo mogućnosti ako razmišljate o investiciji u nekretnine.

Obaratite Nam se s povjerenjem!